8/22/2006

FLA

Helgen ägnades åt Malmöfestivalen vilket inkluderade ett helt gäng band. Mainthing var Frontline Assembly som undertecknad väntat på att se i hundra år känns det som :P Kan ju meddela att de var helt galet bra och frontmannen Bill Leeb var i högform trots sin aktningsvärda ålder. Det bjöds på en riktig hitkavalkad som innehöll gamla klassiker som Gun och Mindphaser. Total extas!!!!!!!!!!!!!!!
Så guttans bra!!!!!!!!!!!! Fast det bästa var nog när jag och Jörgen dansade bugg till S.P.O.C.K!!!! Jösses vad folk glodde *nöjd*
Det blev ju en del dricka också och Jörgen och jag kläckte idé efter idé på sidoprojekt till våra numera klassiska band. Hur många har vi nu Jörgen?! Kan det vara ungefär 5 sidoprojekt vi har?!
Ett bandnamn som vi tog blev Alzheimers för då kan man ju spela och skylla på att man inte kommer ihåg något av spelningen :P Smart va?!

2 Comments:

At 3:31 PM, Blogger Joakim Sandström said...

Var di nåt bra, Frontline?

 
At 3:36 PM, Blogger Visbollen said...

Frontline var suveräna! De höll verkligen måttet och Bill Leeb var i högform (trots sin ålder hehe). Gun och Mindphaser var klart bäst (Plasticity var ju inte dålig heller för den delen) Har velat se dem länge, de har ju blivit legender.

 

Post a Comment

<< Home