4/07/2006

Le premiär

Jaha då var det premiär för Johans blågg då! Det är nästan så man får plocka fram och damma av det gulblå bandet och bjuda in kungen för detta är ett riktigt stort ögonblick. Nästan i klass med hjulets uppkomst av Hullibumpoo Mambumbaa 7000 f.Kr på Balumpodoppivägen 4234 i Mesopotamien. Haha vilken kunskap man sitter inne på!

4 Comments:

At 12:46 PM, Blogger myrkyr said...

Välkommen!
Kanske blir knepigt att få loss kungen men jag småinviger och hjälper på traven genom att länka dig. Alltid en början. Får kungen sen tid över så är det ju inget som hindrar honom från att oxå dra sitt strå till stacken.

 
At 12:56 PM, Blogger Visbollen said...

Kungen fixar jag lugnt. Jag har ju lite inside information om honom som jag kan hota med *ser extremt lurig ut*. Han kanske vill vara med i filmen också *funderar på roll åt honom*.

 
At 11:03 PM, Blogger myrkyr said...

Tycker knugen kan spela den där tyska legosnubben då alternativt nån i Dackes släkt för de utrotades allihop enligt Lasse. Inte för jag har något emot vår majestät men jag vill ju inte tävla om uppmärksammheten och låta honom ta för stor plats... *orolig*

 
At 11:54 AM, Blogger Visbollen said...

hehe det är lugna puckar. Finns ingen som helst risk att kungen kommer att stjäla all uppmärksamhet. Han kommer att vara strikt påpassad av Tarras-Wahlberg och Anitra Steen som har fått en roll som vinupphällare bakom kulisserna. Rött vin ska det vara annars kan ju skaparglädjen få sig en naggad kant.

 

Post a Comment

<< Home